#Smart med hjælpemidler 1

Varde, Assens og Næstved Kommune arbejder smart med hjælpemidler og sparer 200.000 kr. Om året vel at mærke. Det gør de via Hjælpemiddelportalen.

Aldrig har det være så nemt at købe hjælpemidler og velfærdsteknologi til kommunens borgere. Der bliver købt, pakket ud og kørt ud til borger med kørestole, nye smarte løsninger etc.  Hjælpemidlerne bliver brugt i én måned, ét år – måske fem år, og så kommer de tilbage til hjælpemiddeldepotet.

Og her står de så, de mange dejlige hjælpemidler. Nogle bliver genbrugt hurtigt. Andre får lov til at stå ubenyttet år ud og år ind.

Yes, vi har et økonomisk potentiale tænkte de hos Varde, Assens og Næstved Kommune. 200.000 kr. kan vi spare på at sælge, købe og låne ubenyttede hjælpemidler mellem kommuner. Om året vel og mærke.

Yes, tænkte de hos Inteiro, lad os udvikle en Hjælpemiddelportal, der gør det nemt at udveksle informationer mellem kommuner, regioner og leverandører om ubenyttede hjælpemidler. 200.000 kr. om året er vel også en slags penge.

Kontakt Preben Madsen (Varde Kommunen), Michael Kuehn (Assens Kommune) eller Christian Dam (Næstved Kommune) hvis du vil høre mere om den løsning, som vi sammen har udviklet.

De første hjælpemidler kommer på portalen i løbet af november måned.


;